Onder leiding van onze gediplomeerde trainer Alexander Moraru gaan kinderen spelenderwijs aan de slag om te werken aan stabiliteit, balans, oog-handcoördinatie, lichaamshouding en samenwerking. En natuurlijk gaan we ook schermen! De trainingen vinden plaats op dinsdagen van 16:00 tot 17:30 uur en zijn speciaal gericht op kinderen van 6 t/m 12 jaar. Instromen is mogelijk op elk moment.

Ben je geïnteresseerd en wil je een keer komen kijken? Voor meer informatie kun je contact opnemen met trainer Alexander Moraru via trainer@de-3-musketiers.nl of 06 – 8277 1502. Wil je je meteen aanmelden? Dat kan via dit aanmeldformulier.

Voor de training heb je zaalschoenen en sportkleding nodig. Tijdens het proeflidmaatschap kun je materiaal lenen. Daarna start je met de aanschaf van je eigen uitrusting en breid je die geleidelijk uit. Een proeflidmaatschap van 5 lessen kost €60. Daarna kun je lid worden van onze vereniging volgens de geldende tarieven. De trainingen vinden plaats in zaal De Zwaluw, Zwaluwstraat 200, Nijmegen.