Nijmegen – dé schermstad van Nederland

De ambitie van De Drie Musketiers heeft de laatste jaren al veel vruchten afgeworpen:

  • Het ledenaantal is meer dan verdriedubbeld tot vijfentachtig, waarvan twee derde jeugdleden;
  • Het trainersbestand is uitgebreid met de komst van een officiële FIE-maître voor alle wapens, een sabel trainer én een trainer voor het wapen degen;
  • Twee keer per jaar organiseren wij een introductiecursus voor jong en oud. Vanuit de regio is hiervoor veel belangstelling en de inschrijvingen nemen nog steeds toe;
  • De gemeente Nijmegen heeft in onze trainingslocatie acht vaste ‘loperlijnen’ laten aanleggen;
  • Minimaal acht maal per jaar geven wij een online nieuwsbrief @Poste uit en onze website is zeer goed vindbaar en actueel.

 

 

 

 

Groei
Maar we zijn er nog niet. ‘De Drie Musketiers’ groeit gestaag door naar honderd leden. Voor de jeugdleden hebben wij het Brassard-systeem van de KNAS omarmd en investeren wij in goede materialen voor onze leden. Daarnaast willen wij een omgeving creëren waar onze top schermers een echte kans krijgen om door te stoten naar Europees niveau. Wat ons betreft wordt Nijmegen dé schermstad van Nederland!

Financiële steun
Wij weten dat het in de huidige economische tijden niet meevalt om het geld dat nodig is te vergaren. Evengoed willen wij aan u vragen: ‘Wilt u ons steunen om onze ambities waar te maken?’ Uw financiële steun is daarbij van onschatbare waarde. Natuurlijk ontvangt u je daarvoor ook een tegenprestatie. Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een berichtje aan info@de-3-musketiers.nlWij nemen dan contact met u op de mogelijkheden nader te bespreken en af te stemmen.

Sponsorgelden worden door het bestuur gebruikt om de kwaliteit van het schermen te verhogen. We gebruiken uw bijdrage om het schermen beter en leuker te maken. Dat doen we bijvoorbeeld door het aanschaffen van de verschillende ‘Brassard’ boekjes voor de jeugd en andere schermmaterialen zoals: vesten, maskers, wapens, handschoenen of scoreborden. Daarnaast kunnen sponsorgelden door het bestuur worden ingezet om activiteiten voor de leden te ontwikkelen of om de trainersuren uit te breiden.

Steun ons – iedere bijdrage is welkom!

Wilt u een tegenprestatie van ons? Wij kunnen u drie sponsormogelijkheden bieden. De sponsoring loopt samen met ons schermseizoen, dat wil zeggen van september tot en met juni van ieder jaar.

  Brons – € 150,- 
Onze tegenprestatie:

  • Melding van uw sponsoractiviteit in onze online nieuwsbrief @Poste.
  Zilver –  € 250,-
Onze tegenprestatie:

  • Uw bedrijfslogo wordt opgenomen in onze online nieuwsbrief @Poste en op onze website met een koppeling naar uw website.
Goud – € 500,-
Onze tegenprestatie:

  • Uw bedrijfslogo wordt opgenomen in onze online nieuwsbrief @Poste en op onze website met een koppeling naar uw website.
  • Een interview in onze online nieuwsbrief @Poste met link naar uw website.
  • Vermelding van uw logo op een Roll-upbanner. Deze banner wordt tijdens trainingen bij open dagen, evenementen en toernooien zichtbaar geplaatst in de zaal.