Introductiecursus schermen  
De cursus bestaat uit een reeks van 5 proeflessen van een uur, waarin je de basis leert van het schermen. Na de introductiecursus kun je zelf bepalen of schermen jouw sport is en of je hier mee verder wilt. Deze introcursus is gericht op kinderen vanaf 12 jaar, jongeren en volwassenen. Voor ouders: erg leuk om samen met je kind deel te nemen!

Kinderen t/m 12 jaar trainen op dinsdagmiddag van 16:00 – 17:30. Introductieleden kunnen in deze groep het hele jaar door instromen. Voor deze introductie geldt een speciale 5-lessen kaart tegen een tarief van €60. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor jeugdtrainingen.

Tijdstip
De cursus vindt afwisselend plaats op dinsdagavond of zaterdagochtend.

Kledingintro-uitleg1
Tijdens de introductiecursus wordt de speciale schermkleding en het wapen door de club ter beschikking gesteld. Je moet wel zelf een lange trainingsbroek, T-shirt en sportschoenen (die niet afgeven op de vloer) meenemen. Ben je enthousiast en wil je na de introductiecursus verder schermen? Dan kun je de eerste maanden de materialen van de vereniging gebruiken. Hierna verwachten we dat je gaandeweg je eigen wapen (floret, sabel of degen) en kleding aanschaft en zo je eigen schermoutfit opbouwt.

Locatie
De introductiecursus vindt plaats in Sporthal De Zwaluw, Zwaluwstraat 200 te Nijmegen. Je kunt hier gratis parkeren

Kosten
Introductiecursus kost € 60,- per persoon voor een reeks van 5 lessen. Dit bedrag is inclusief gebruik van kleding, handschoen, wapens en masker.

Mee doen?
Wil je je aanmelden? Vul dan het inschrijfformulier voor de Introductiecursus in. Je ontvangt dan tzt meer informatie over de definitieve startdatum.

Betalingsinstructie
Na aanmelding en definitieve bevestiging van deelname ontvang je van ons een factuur. Mocht je na aanmelding besluiten om alsnog niet deel te nemen, dan betaal je uiteraard niets.

Na de introductiecursus kun je beslissen om lid van onze vereniging te worden. De tarieven en de aanmeldingsprocedure staan vermeld bij ‘Lidmaatschap’.