Afbeelding Archives

Gratis Proeflessen

Heb je altijd al willen zwaardvechten?

Schermvereniging De 3 Musketiers organiseert 3 gratis proeflessen voor kinderen van 6 t/m 11 jaar. De lessen vinden plaats in sporthal de Zwaluw op dinsdagmiddag van 16:00-17:30. Deelname is helemaal GRATIS! Na de proeflessen is er een diploma-uitreiking voor alle deelnemers. Vind je het leuk en kun je er geen genoeg van krijgen? Dan kun je na de proeflessen lid worden van De 3 Musketiers.

Aanmelden of meer informatie? Stuur een mailtje naar: trainer@de-3-musketiers.nl.

Word ook Musketier!

Open dag 19 september 2020

IMG_3905Wil je kennis maken met de schermsport en zelf ervaren hoe het is om een sabel, floret of degen te hanteren? Kom dat naar onze open dag op zaterdag 19 september van 10-12u in De Zwaluw, Zwaluwstraat 200, Nijmegen. We laten je dan graag ervaren hoe leuk schermen is!

Start introductiecursus 3 oktober 2020

Op 3 oktober starten we weer met een introductiecursus. Deze introcursus is gericht op kinderen vanaf 13 jaar, jongeren en volwassenen en bestaat uit 10 lessen waarin je kennis maakt met de schermsport en de beginselen leert van schermen op de drie wapens sabel, floret en degen. Wil je verzekerd zijn van een plaats: klik dan hier voor meer informatie en lees hoe je je vooraf kunt inschrijven. Je kunt je al direct aanmelden via het online formulierKinderen in de basisschool leeftijd kunnen deelnemen aan de speciale jeugdlessen op dinsdagmiddag. Kijk voor meer info hierover elders op deze pagina.

Leuk als je komt!

Kom schermen met je vriendjes!

Jeugdtraining Schermen

Onder leiding van onze gediplomeerde trainer Alexander Moraru gaan kinderen spelenderwijs aan de slag om te werken aan stabiliteit, balans, oog-handcoördinatie, lichaamshouding en samenwerking. En natuurlijk gaan we ook schermen! De trainingen vinden plaats op dinsdagen van 16:00 tot 17:30 uur en zijn speciaal gericht op kinderen van 6 t/m 12 jaar. Instromen is mogelijk op elk moment.

Ben je geïnteresseerd en wil je een keer komen kijken? Voor meer informatie kun je contact opnemen met trainer Alexander Moraru via trainer@de-3-musketiers.nl of 06 – 8277 1502. Wil je je meteen aanmelden? Dat kan via dit aanmeldformulier.

Voor de training heb je zaalschoenen en sportkleding nodig. Tijdens het proeflidmaatschap kun je materiaal lenen. Daarna start je met de aanschaf van je eigen uitrusting en breid je die geleidelijk uit. Een proeflidmaatschap van 3 maanden kost €80. Daarna kun je lid worden van onze vereniging volgens de geldende tarieven. Voor een jeugdlid is dit €240 per jaar. De trainingen vinden plaats in zaal De Zwaluw, Zwaluwstraat 200.