Open dag voorjaar 2021 en start/vervolg introductiecursus

IMG_3905

In verband met de Corona maatregelen is het onzeker of de volgende open dag, die gepland staat op 30 januari, kan doorgaan. Zodra we meer weten over het wel of niet doorgaan van de open dag, zullen we dat hier melden.

In september 2020 zijn we met een grote groep enthousiaste beginners gestart met een nieuwe introductiecursus. Helaas hebben we als gevolg van het toenemende aantal Corona besmettingen en de aangescherpte maatregelen, maar 2 introductielessen kunnen geven. Zodra het mogelijk is zullen we de lessen uiteraard hervatten. De huidige deelnemers ontvangen hierover persoonlijk bericht. Ben je geïnteresseerd in de schermsport en wil je meedoen met de eerstvolgende introductiecursus? Laat het ons dan weten, zodat we je op de hoogte kunnen houden van de (her)start.

De introcursus is gericht op kinderen vanaf 13 jaar, jongeren en volwassenen en bestaat uit 10 lessen waarin je kennis maakt met de schermsport en de beginselen leert van schermen op de drie wapens sabel, floret en degen. Wil je verzekerd zijn van een plaats: klik dan hier voor meer informatie en lees hoe je je vooraf kunt inschrijven. Je kunt je al direct aanmelden via het online formulierKinderen in de basisschool leeftijd kunnen deelnemen aan de speciale jeugdlessen op dinsdagmiddag. Kijk voor meer info hierover elders op deze pagina.

Leuk als je komt!