Kom naar de inloopochtend van De 3 Musketiers op 8 september 2018! 

IMG_3905Op zaterdag 8 september 2018 organiseren wij een open dag. Wil jij en/of een van jouw kind(eren) een kijkje komen nemen en zelf eens een masker opzetten en een sabel hanteren?

Kom dan op zaterdag 8 september a.s. van 10.00 uur tot 12.00 uur naar Sporthal De Zwaluw aan de Zwaluwstraat 200 in Nijmegen en maak kennis met de schermsport. Op deze morgen laten wij de bezoekers – onder het genot van een gratis kopje koffie en thee – kennismaken met de schermsport en worden er demonstraties op sabel, floret en degen gegeven.

Zet een masker op en doe mee!
In de loop van de ochtend mogen geïnteresseerden ook een masker opzetten en worden zij uitgenodigd een floret of sabel ter hand te nemen. Je hoeft je voor de inloopochtend niet vooraf aan te melden.

Introductiecursus start op zaterdag 15 september 2018
Tijdens de inloopochtend kun je je aanmelden voor de Introductiecursus. Deze start op zaterdag 15 september 2018. Wil je verzekerd zijn van een plaats: klik dan hier voor meer informatie en lees hoe je je vooraf kunt inschrijven. Je kunt je al direct aanmelden via het online formulier.

Leuk als je komt!