Start nieuwe Introductiecursus: Ivm met de Corona maatregelen hebben we de introductiecursus van september 2020 moeten onderbreken. Zodra we weer kunnen (her)starten, zullen we dat op onze website melden en zullen we alle introducees daarvan persoonlijk op de hoogte stellen. Heb je je nog niet eerder voor de introcursus aangemeld en heb je interesse om mee te doen? Laat het ons weten via info@de-3-musketiers.nl. We sturen je dan een bericht als we weer van start kunnen. 
De cursus bestaat uit een reeks van 10 proeflessen van anderhalf uur, waarin je de basis leert van het schermen op de drie wapens sabel, floret en degen. Na de introductiecursus kun je zelf bepalen of schermen jouw sport is en of je hier mee verder wilt. Deze introcursus is gericht op kinderen vanaf 12 jaar, jongeren en volwassenen. Voor ouders: erg leuk om samen met je kind deel te nemen!

Kinderen t/m 12 jaar trainen op dinsdagmiddag van 16:00 – 17:30. Introductieleden kunnen in deze groep het hele jaar door instromen. Ook voor deze introductie geldt een tarief van €80 voor 10 proeflessen. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor jeugdtrainingen.

Tijdstip
De cursus vindt plaats op zaterdagmorgen van 9:00 uur tot 10:30 uur.

Kledingintro-uitleg1
Tijdens de introductiecursus wordt de speciale schermkleding en het wapen door de club ter beschikking gesteld. Je moet wel zelf een lange trainingsbroek, T-shirt en sportschoenen (die niet afgeven op de vloer) meenemen. Ben je enthousiast en wil je na de introductiecursus verder schermen? Dan kun je de eerste maanden de materialen van de vereniging gebruiken. Hierna verwachten we dat je je eigen wapen (floret, sabel of degen) en een handschoen aanschaft. In de loop van het tweede jaar schaf je vervolgens een masker en een vest aan en bouw je zo je eigen schermoutfit op.

Locatie
De introductiecursus vindt plaats in Sporthal De Zwaluw, Zwaluwstraat 200 te Nijmegen. Je kunt hier gratis parkeren

Kosten
Introductiecursus kost € 80,-* per persoon voor een reeks van 10 lessen. Dit bedrag is inclusief gebruik van kleding, handschoen, wapens en masker. Bovendien ontvang je een boekje ‘Introductie schermen’ van de KNAS (Koninklijke Nederlandse Algemene Schermbond).

Mee doen?
Heb je interesse of wil je je aanmelden? Wil je verzekerd zijn van een plaats, vul dan direct het inschrijfformulier voor de Introductiecursus in.

Na ontvangst van het inschrijfformulier en je betaling, sturen we circa 14 dagen voor de start van de cursus een e-mail met daarin extra instructies en handigheden.

Betalingsinstructie
Na aanmelding ontvang je van ons een factuur.

Na de introductiecursus kun je beslissen om lid van onze vereniging te worden. De tarieven en de aanmeldingsprocedure staan vermeld bij ‘Lidmaatschap’.

Deelnemers aan de introductiecursusintroductiecursus deelnemers