Op zaterdag 14 september 2019 start de nieuwe Introductiecursus
De cursus bestaat uit een reeks van 10 proeflessen van een uur, waarin je de basis leert van het schermen op de drie wapens sabel, floret en degen. Na de introductiecursus kun je zelf bepalen of schermen jouw sport is en of je hier mee verder wilt. Het maximaal aantal deelnemers van de cursus is vastgesteld op 18. Deze introcursus is gericht op kinderen vanaf 10 jaar, jongeren en volwassenen. Voor ouders: erg leuk om samen met je kind deel te nemen!

Tijdstip
De cursus vindt plaats op zaterdagmorgen van 9:00 uur tot 10:00 uur.

Kledingintro-uitleg1
Tijdens de introductiecursus wordt de speciale schermkleding en het wapen door de club ter beschikking gesteld. Je moet wel zelf een lange trainingsbroek, T-shirt en sportschoenen (die niet afgeven op de vloer) meenemen. Ben je enthousiast en wil je na de introductiecursus verder schermen? Dan kun je de eerste maanden de materialen van de vereniging gebruiken. Hierna verwachten we dat je je eigen wapen (floret, sabel of degen) en een handschoen aanschaft. In de loop van het tweede jaar schaf je vervolgens een masker en een vest aan en bouw je zo je eigen schermoutfit op.

Locatie
De introductiecursus vindt plaats in Sporthal De Zwaluw, Zwaluwstraat 200 te Nijmegen. Je kunt hier gratis parkeren

Kosten
Introductiecursus kost € 80,-* per persoon voor een reeks van 10 lessen. Dit bedrag is inclusief gebruik van kleding, handschoen, wapens en masker. Bovendien ontvang je een boekje ‘Introductie schermen’ van de KNAS (Koninklijke Nederlandse Algemene Schermbond).

Mee doen?
Heb je interesse of wil je je aanmelden? Wil je verzekerd zijn van een plaats, vul dan direct het inschrijfformulier voor de Introductiecursus in.

Na ontvangst van het inschrijfformulier en je betaling, sturen we circa 14 dagen voor de start van de cursus een e-mail met daarin extra instructies en handigheden.

Betalingsinstructie
Je verzekert je van deelname door uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de introductiecursus, het bedrag ad € 80,- over te maken op rekening NL30 ABNA 0432 8305 10 ten name van De 3 Musketiers.

Degenen die in september starten mogen na de introductiecursus gratis blijven schermen tot de kerstvakantie. Doe je mee aan de introductiecursus die start in februari? Dan mag je na deze introductiecursus gratis blijven schermen tot de zomervakantie. Na de introductiecursus kun je beslissen om lid van onze vereniging te worden. De tarieven en de aanmeldingsprocedure staan vermeld bij ‘Lidmaatschap’.

Deelnemers aan de introductiecursusintroductiecursus deelnemers